Rapide Tech Wash

U moet inloggen om prijzen te zien
Gegroepeerde productitems
Foto Product Naam
Rapide Tech Wash Rapide Tech Wash Onderhoud 5 Ltr Kleurloos
SKU: RAP0138305L EAN: 8714666055077
U moet inloggen om prijzen te zien
Rapide Tech Wash Rapide Tech Wash Onderhoud 300 ml Kleurloos
SKU: RAP01383300 EAN: 8714666055084
U moet inloggen om prijzen te zien
Rapide Tech Wash Onderhoud
Meer informatie
SKU RAP01
Rapide Techwash is een speciaal geconcentreerd wasmiddel voor waterdichte kleding (hardshell, softshell) die de specifieke eigenschappen van technische stoffen in stand houdt. Rapide Tech-wash heeft een unieke 3-voudige werking: reinigt, revitaliseert het ademend vermogen van het materiaal en onderhoud de waterafstotende eigenschappen.

Gebruiksaanwijzing:
Flacon goed schudden. Trommel en wasbakje goed vrij maken van wasmiddelresten. Leg daarna het kledingstuk in de trommel en doe 40 ml. Tech Wash in het wasbakje. Kies het 30°C of 40°C hoofdwasprogramma.(raadpleeg altijd het wasvoorschrift op het textiellabel). Na afloop zeer goed naspoelen om wasmiddelresten volledig te verwijderen. Erg vuile plekken voorbehandelen met onverdunde Tech Wash. Ook te gebruiken als handwasmiddel (20 ml. op 10 liter water); gelijkmatig onderdompelen en zeer goed naspoelen. Gebruik daarna bij voorkeur een wasdroger op lage temperaturen (raadpleeg altijd het wasvoorschrift op het textiel-label) of aan de lijn laten drogen. Niet uitwringen.

Tip: Bevestig de ene mouw (of pijp) aan de andere, om binnenste buiten draaien te voorkomen tijdens de behandeling en ritsen of klittenband sluiten.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rapide Tech Wash
Copyright © 2023 Oomens Lederhandel All rights reserved.