Elastiek Rond Rol

U moet inloggen om prijzen te zien
Gegroepeerde productitems
Foto Product Naam
Elastiek Rond Op Rol Rond 2mm Zwart Elastiek Rond Op Rol Rond 2mm Zwart
SKU: 65100540003
U moet inloggen om prijzen te zien
Elastiek Rond Rol Rond
Meer informatie
SKU 30446
Ontdek het gemak van ons Elastiek Rond op Rol, de perfecte keuze voor diverse toepassingen zoals tassen, afdekzeilen en veters. Dit elastiek, verkrijgbaar op handige rollen, biedt eindeloze mogelijkheden voor al je projecten.

Met de veelzijdigheid van elastiek kun je eenvoudig de perfecte spanning creëren voor tassen, waardoor ze stevig sluiten en toch flexibel blijven. Het elastiek is ook ideaal voor afdekzeilen, waar het zorgt voor een strakke bevestiging en bescherming tegen weer en wind.

Gebruik het elastiek als veter om snel en eenvoudig schoenen te voorzien van een comfortabele pasvorm. De ronde vorm zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling en voorkomt knelpunten.

Dit elastiek is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en flexibel is. Met de rolverpakking kun je de lengte aanpassen aan jouw specifieke behoeften, waardoor het een kosteneffectieve en efficiënte keuze is.

Ontdek de vele toepassingen van ons Elastiek Rond op Rol en maak jouw projecten nog beter. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak van hoogwaardig elastiek voor al jouw creatieve en functionele behoeften.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Elastiek Rond Rol
Copyright © 2024 Oomens Lederhandel All rights reserved.