Elastiek 2-Kanten Stretch

U moet inloggen om prijzen te zien
Gegroepeerde productitems
Foto Product Naam
Cross Elastiek Zwart 60 Mm Dwarselastiek Zwart 60 Mm Cross Elastiek Zwart 60 Mm Dwarselastiek Zwart 60 Mm
SKU: 65103170002 EAN: 871825147700
U moet inloggen om prijzen te zien
Cross Elastiek Bruin 60 Mm Dwarselastiek Bruin 60 Mm Cross Elastiek Bruin 60 Mm Dwarselastiek Bruin 60 Mm
SKU: 65103170004 EAN: 871825147717
U moet inloggen om prijzen te zien
Elastiek 2-Kanten Stretch .
Meer informatie
SKU 30398
2-kanten stretch elastiek of cross elastiek is elastiek dat stretchbaar is in twee richtingen. Dit elastiek heeft een constructie waarbij elastische draden in zowel de lengte als de breedte zijn verweven, waardoor het in beide richtingen kan uitrekken.

Het gebruik van 2-kanten stretch elastiek biedt verschillende voordelen, met name in kleding en accessoires waar stretch en flexibiliteit belangrijk zijn. Enkele toepassingen van dit type elastiek zijn:

Kleding: 2-kanten stretch elastiek wordt vaak gebruikt in kledingstukken zoals broeken, rokken, jurken en sportkleding. Het elastiek in beide richtingen zorgt voor meer bewegingsvrijheid en comfort tijdens het dragen, omdat het de stof toestaat om uit te rekken en zich aan te passen aan de bewegingen van het lichaam.

Hoofdbanden en haaraccessoires: Cross elastiek kan ook worden gebruikt in hoofdbanden, haarbanden en andere haaraccessoires. Het stretchbare elastiek maakt het gemakkelijk om deze accessoires comfortabel op het hoofd te dragen en zorgt ervoor dat ze goed blijven zitten zonder onnodige druk of spanning.

Meubelstoffering: Naast kleding en accessoires kan 2-kanten stretch elastiek ook worden gebruikt in meubelstoffering. Het elastiek kan worden gebruikt om stoffen op meubels strak te trekken en een strakke, gladde afwerking te creëren, terwijl het ook enige flexibiliteit biedt om de stof op zijn plaats te houden.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Elastiek 2-Kanten Stretch
Copyright © 2024 Oomens Lederhandel All rights reserved.