Hirschkleber

U moet inloggen om prijzen te zien
Gegroepeerde productitems
Foto Product Naam
Hirschkleber 600 Gr Lijm Hirschkleber 600 Gr Lijm
SKU: 15824007003 EAN: 871825187591
U moet inloggen om prijzen te zien
Hirschkleber 6 Kg Lijm Hirschkleber 6 Kg Lijm
SKU: 15824007004 EAN: 871825187607
U moet inloggen om prijzen te zien
Hirschkleber 600 Gr Lijm
Meer informatie
SKU 30006
Hirschkleber, ook wel bekend als hertenhuidlijm, is een traditionele en hoogwaardige lijm die wordt gebruikt voor het verlijmen van leer. Het is een dierlijke lijm die wordt gemaakt van de huiden en beenderen van herten.

Hirschkleber heeft uitstekende eigenschappen die het geschikt maken voor lederbewerking en schoenreparatie. Het biedt een sterke en duurzame hechting, waardoor het leer stevig en langdurig wordt verbonden. Het is geschikt voor het verlijmen van verschillende soorten leer, inclusief dik leer en zwaar belaste delen.

Het gebruik van Hirschkleber vereist meestal verwarming om het te smelten. Het kan worden aangebracht met behulp van een spatel, kwast of lijmkwast, afhankelijk van de specifieke toepassing. Na het aanbrengen moet de lijm de tijd krijgen om af te koelen en uit te harden, waardoor een sterke verbinding ontstaat.

Hirschkleber staat bekend om zijn uitstekende hechting op leer, maar het kan ook worden gebruikt voor het verlijmen van andere materialen, zoals textiel en hout. Het biedt goede weerstand tegen vocht, temperatuurveranderingen en chemische invloeden.

Bij het werken met Hirschkleber is het belangrijk om de nodige veiligheidsmaatregelen te nemen. Het is ook raadzaam om te werken in een goed geventileerde ruimte en beschermende handschoenen te dragen.

Hirschkleber wordt gewaardeerd om zijn sterke hechtingseigenschappen en wordt vaak gebruikt bij neuslinnen of contreforts. Bovendien is de lijm ademend en sluit niet af zoals andere lijmen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hirschkleber
Copyright © 2024 Oomens Lederhandel All rights reserved.