Edelit Spezial Tr

U moet inloggen om prijzen te zien
Gegroepeerde productitems
Foto Product Naam
Edelit Spezial Tr 640 Gr Lijm Edelit Spezial Tr 640 Gr Lijm
SKU: 15007047002 EAN: 871825185801
U moet inloggen om prijzen te zien
Edelit Spezial Tr 4 Kg Lijm Edelit Spezial Tr 4 Kg Lijm
SKU: 15007047004 EAN: 871825185818
U moet inloggen om prijzen te zien
Edelit Spezial Tr 640 Gr Lijm
Meer informatie
SKU 30001
Edelit Spezial Tr Schnellkleber is een speciale snellijm die wordt gebruikt voor het snel en stevig verlijmen van verschillende materialen. Het is een hoogwaardige en professionele lijm die bekend staat om zijn snelle uithardingstijd en sterke hechting.

De Edelit Spezial Tr Schnellkleber is geschikt voor het verlijmen van materialen zoals leer, hout, metaal, kunststof, keramiek, glas en rubber. Het kan zowel gebruikt worden voor poreuze als niet-poreuze oppervlakken. De lijm heeft een vloeibare consistentie, waardoor het gemakkelijk aan te brengen is en zich goed verspreidt over het te verlijmen gebied.

De snellijm heeft een korte droogtijd, wat resulteert in een snel uithardingsproces en een sterke verbinding tussen de materialen. Het biedt een hoge treksterkte en bestendigheid tegen verschillende omgevingsfactoren, zoals temperatuurschommelingen en vocht.

Zorg voor een schone en droge ondergrond voordat de lijm wordt aangebracht. Het is ook raadzaam om de nodige veiligheidsmaatregelen te nemen bij het werken met deze snellijm, zoals het dragen van beschermende handschoenen en het werken in een goed geventileerde ruimte.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Edelit Spezial Tr
Copyright © 2024 Oomens Lederhandel All rights reserved.