Versteviging Max Glad

U moet inloggen om prijzen te zien
Gegroepeerde productitems
Foto Product Naam
Versteviging Max Glad 1,1mm Versteviging Max Glad 1,1mm
SKU: 45135911002 EAN: 871825144860
U moet inloggen om prijzen te zien
Versteviging Max Glad 1,5mm Versteviging Max Glad 1,5mm
SKU: 45135911004 EAN: 871825144877
U moet inloggen om prijzen te zien
Versteviging Max Glad Plaat
Meer informatie
SKU R2017
Versteviging Max is het ideale verstevigingsmateriaal met gemiddelde stevigheid en uitstekend buiggedrag, ideaal voor toepassingen zoals contreforts, sportieve schoenen en semi stevige verstevigingen. Met een verwerkingstemperatuur van ongeveer 80-160°C biedt dit materiaal veelzijdigheid in toepassingen. Het materiaal bevat lijm, waardoor de kleefkracht en de open assemblagetijd kunnen worden geregeld door variërende vormdruk en verwarmingstijd.

Belangrijkste kenmerken Max verstevigingsmateriaal:
- Medium Stevigheid: Het materiaal biedt een perfecte balans tussen stevigheid en flexibiliteit, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen.
- Uitstekend Buiggedrag: Hoge buigprestaties, waardoor het ideaal is voor toepassingen waar flexibiliteit vereist is zoals in sport.
- Regelbare Lijmkracht: De lijm in het materiaal maakt het mogelijk om de kleefkracht aan te passen, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen en materialen.
- Variabele Assemblagetijd: Door de vormdruk en verwarmingstijd te variëren, kan de open assemblagetijd worden aangepast aan de behoeften van het productieproces.
- CE keurmerk.
- Geen schadelijke stoffen.

Kies voor ons stijfheidsmateriaal en ontdek de veelzijdigheid ervan in diverse toepassingen. Optimaliseer je productieproces en bestel dit hoogwaardige materiaal vandaag nog.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Versteviging Max Glad
Copyright © 2024 Oomens Lederhandel All rights reserved.